Jeff & Sarah

Sometimes you need to have some fun. That’s what we did with Jeff and Sarah. This awesome couple is getting married in October. All the way in freaking Texas. I was thrilled they asked me to take their pictures and thanks to Mirjam and Suzanne they turned out pretty nice. So maybe it is the love boat after all….. kidding.


8 thoughts on “Jeff & Sarah

 1. Thanks again SO SO SO much for doing these photos for us!!! You (and Mirjam & Suzanne) are AWESOME and super talented!!! We’re SO grateful for everything!!!!
  Thanks again! :)

 2. Het is heel mooi om de bijzondere verhalen over jullie leven op het schip te lezen. Geweldig te volgen hoe jullie je inzetten en ook genieten. Zo te lezen en te horen hebben jullie je draai goed gevonden. Prachtige foto’s heb je gemaakt Ruben!
  Groet uit Delfzijl.

 3. mama janny en papa bart

  weer een mooi verhaal. wat kunnen we zo met jullie meeleven en wat mogen jullie veel liefde, hoop, hulp en toekomst geven. zo bijzonder.

  ook super mooie foto’s ruben!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*