My birthday with Mercy Ships

Vandaag is mijn 30ste verjaardag. Best wel een momentje. Een mooi moment om te reflecteren op 30 jaar met hoogte- en diepte punten, of zegeningen zoals ik ze eigenlijk wil noemen. Ik kan er dan eigenlijk niet omheen om deze 30 jaar met jullie te ‘vieren’. Of je me nu hebt gesteund in vriendschap, een donatie, gebed of een etentje, ik wil je vandaag bedanken. Het is dankzij jou dat ik vandaag de dag op een schip kan werken voor de kust van Afrika.

Wanneer je me een aantal jaar geleden gevraagd zou hebben hoe ik als 30 jarige wakker zou worden, dan had ik waarschijnlijk verteld dat ik met mijn droombaan en inkomen een succesvolle carriere zou hebben, waarin stabiliteit een van de kernwaarden zou zijn. Nu blijkt deze verwachting voor de helft waar te zijn. Ik heb een droombaan. Maar ik besef me goed dat ondanks de droombaan, Mirjam en ik niet zouden kunnen doen wat we doen zonder jullie waardevolle support.

In het kader van mijn 30ste verjaardag wil ik jullie uitnodigen om ons te helpen met ons werk in Afrika, door ons te ondersteunen. Hier kun je dat online doen. Of als je er iets meer over wilt lezen kun je ook op onze support pagina kijken. Elke euro die we ontvangen is meer waard dan alleen dat. Het maakt ons nederig en enorm dankbaar!

Ik heb me vaak afgevraagd of het gras groener zou zijn aan de andere kant van de 30. De dag is misschien nog maar halverwege, maar als ik om me heen kijk naar mijn vrienden, ver weg en dichtbij, kan ik het niet helpen te bedenken dat ik een van de gelukkigste mensen ben. Juist door jullie.

Bedankt voor jullie support, lang of kort, vanaf nu of tot op heden. Het gras is groener, vooral daar waar je het water geeft.
Ruben is jarig

6 thoughts on “My birthday with Mercy Ships

 1. Heeej Ruben en Mirjam!
  Allereerst; Ruben, gefeliciteerd met je 30e verjaardag!! Waar blijft de tijd he ;-)
  En verder; leuk om bovenstaand positief bericht te lezen! Doe de groetjes op het schip
  en heb een goede en gezegende tijd in goede gezondheid!

  Veel liefs, Rianne.

 2. Gefeliciteerd broeder,

  Geniet van het 30 worden en gewoon lekker jong blijven.
  Zegen met het werk, jullie doen mooi en dank baar werk weet dat elke dag weer.

  Groet,

  Jan Wolfsen

 3. Hey Kerel, wat ben je groot geworden in 30 jaar! :-)
  Ook via dit medium nog een keer van harte gefeliciteerd!!
  Alle mooie wensen voor een gezond en bijzonder nieuw levensjaar.
  Maak er wat moois van.
  Ik ben trots op je en mis je.
  Liefs Mam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*