About

RUBEN-EN-MIRJAM-ABOUT

Wij zijn Ruben en Mirjam.

30 en 29 jaar. Tot zover hebben we een prachtig leven geleefd. We hebben elkaar ontmoet toen we 14 jaar waren en hebben sindsdien ons leven met elkaar gedeeld. Veel mooie dingen gedaan en geleerd.

Ruben is IC verpleegkundige, maar vindt het naast zijn verpleegkundige carriere leuk om te fotograferen en met PR bezig te zijn en is hier aardig goed in. Mirjam is Kinder IC verpleegkundige, en heeft haar hele leven al in Afrika willen werken.

Op dit moment werken we allebei voor Mercy Ships. Een organisatie die hoogstaande chirurgische zorg wil brengen naar de allerarmsten van de wereld. Inmiddels werken wij nu 2 jaar voor deze organisatie en zijn van plan om dit de aankomende 2 jaar nog te gaan doen. Nadat we allebei op de verpleegafdeling begonnen zijn, werkt Ruben inmiddels als fotograaf bij de afdeling Communicatie. Mirjam is Screening Supervisor, wat inhoudt dat zij verantwoordelijk is voor het vinden en screenen van de juiste patiënten zodat ze op het schip geopereerd kunnen worden. Allebei een uitdagende baan op een uitdagende werkplek.
Zeg nou zelf….. Wie kan zeggen dat hij of zij de halve wereld overvaart om als verpleegkundige of fotograaf te werken. Wie kan zeggen dat ze mensen gratis operaties aan kunnen bieden, gewoon omdat we geloven dat iedereen recht heeft op gezondheidszorg. We voelen ons over het algemeen bevoorrecht. Ookal missen we onze vrienden en familie thuis op sommige momenten enorm.

We geloven allebei dat gezondheidszorg een recht is voor iedereen en willen ons leven inzetten om dit waar te maken voor anderen. Op deze blog kan je mee leven met wat we doen.

LIEFS!